Презентации и обучения

На 2 август 2013 г. приключи първата научно-изследователска практика на Еко Пойнт тм.

И както си му е реда, имаше професионални представяния и защити на студентските авторски Проекти – нови кулинарни продукти, в които практикантите използваха етерични масла дистрибутирани от Еко КПойнт.

Нашите практиканти използваха цялата си фантазия, теоритични познания и практически умения, за да създадат своите кулинарни продукти.

Публиката опита и им се наслади.

Ето и темите, който бяха успешно защитени:

  • Донка Минчева с проект на тема: “ВИТРАЛ ФРЕШ– имуностимулиращ йогурт с екстракти от роза и тонка”.
  • Емануил Петков с проект на тема: “Използването на етеричните масла и екстракти – мента и какао – в приготвянето на коктейли със съдържание на алкохол”.
  • Надежда Кукова с проект на тема: “КЮФТЕНЦА ФАНТАЗИЯ – с етерични масла от “канела/розмарин” и “потокал и джинджифил”.
  • Нели Николова с проект на тема: “СЕЗОНИ – домашна лимонада с етерични масла от евкалипт, розмарин, джинджифил и канела”.
  • Радослав Марчев с проект на тема: “Желирани продукти с етерични масла от лайм, мандарина и лимонена трева”.

Благодарим ви, практиканти, че имахте смелостта, активността да участвате и успешно завършите нашата практика. Благодарим ви, че запалихте научно-изследователския огън в приготвянето на ястия с етерични масла. Успех във вашите следващи проекти и професионално развитие!

Нашите практиканти ще имат възможност да представят проектите си и в Нощта на младите учени в УХТ, гр. Пловдив на 27 септември 2013 г. от 18ч.

Тези от вас, който искат да чуят, видят и после опитат от кулинарните продукти с етерични масла дистрибутирани от Еко КПойнт, да заповядат.

Еко КПойнт тм изказва лична благодарност за активната подкрепа и съдействие от страна на УХТ, гр. Пловдив в лицето на проф. Йорданка Алексиева и проф, Виолета Рашева.

Очакваме новите си практиканти на 26 август 2013 г. и се надяваме те да изпълнят с творчество и познание своите проекти и кулинарни продукти. 

  

 

Приемаме поръчки на email:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.