Фирмени събития

Еко КПойнт тм стана официален Арома Кетъринг гурме-партньор на събитията на фирма Флоресанс за България, с любезното съдействие на Альона Гъркова - Мениджър на фирмата за България.

Фирма Флоресанс е официален представител на Пранаром, Белгия за България (Pranarom).

Еко КПойнт използва био етеричните масла и на Пранаром в своите кулинарни специалитети.

На първото по рода си в България обучение по "Научна Ароматерапия за фармацевти и лекари", организирано от Флоресанс, с лектор Д-р Паскал Дюбош, бяха представени най-новите научни изследвания за етеричните масла в сферата на Ароматерапията.

Ние, от Еко КПойнт тм, с гордост заявяваме, че сме единствената фирма в момента в България, която се занимава с Арома Кетъринг за специални случаи, като използва в своите кулинарни произведения биоетерични масла за готвене (Арома Кулинария) на фирмите Таоазис и Пранаром. 

Ще се радваме да оцените нашите усилия в популяризирането на мисията ни: "Създаване на устойчиви навици за употреба от българския потребител на етеричните масла в кулинарията и култура на здравословно хранене".

Ето и част от нашето Арома Кетъринг Гурме представяне. 
Арома Кетъринг с етерични масла 

 Тарти със захаросан лук и крема сирене

 Спаначен киш с етерично масло
 Сандвичи с пуешко и етерични масла

Мини брускети с домати и етерични масла 

Брауни и пълнени фурми с етерични масла
 Хапки с телешко и чери домати с етерични мвсла

Киш Лорейн с етерични масла 

Фреш стикове с етерични масла 

Приемаме поръчки на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.